HipHop&Rap forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HipHop&Rap forum

Daha İyi Bir Hizmet İçin Üye Olunuz!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bioxcin

YazarMesaj
nullsix
Rapper Üye
Rapper Üye

Bioxcin                  Empty
MesajKonu: Bioxcin     Bioxcin                  EmptyCuma Haz. 13, 2014 11:12 pm

Bioxcin
Türkiye deki saç problemi yaşayan birçok erkekten biriydim. Bu güne kadar saçlarımın dökülmesini engellemek ve ya yeni saçlar çıkarabilmek için duyduğum ve gördüğüm her şeyi denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım. Uzun araştırmalar ve denemeler sonucu saç dökülmelerine karşı etkili bir ürün bulamazken son anda Bioxcin’i fark ettim. Bunu denemekten de zarar görmem diyerek ilk kez Bioxcin kullanmaya başladım. Diğer saç dökülmesine karşı olan ürünlerden biraz daha farklı geldi bana. İlk olarak ilaç olarak değil de şampuan şeklinde olması ve dünyanın en yüksek bitkisel içerikli şampuanı olması da beni ayrıca etkileyen yönlerinden bir tanesi oldu. Ayrıca etkili bir içeriğinin de bulunması ile daha yeni kullanmaya başladığım günden çok fazla zaman geçmemesine rağmen saçta artış da gözlemledim. Normalde 6 ayda tam etki gösterir denilen bitkisel içerikli şampuan Bioxcin daha 3. ayda saçlarımda dökülmenin sonlanmasını fark ettim. Hala kullanmakta olduğum Bioxcin’i saç dökülmesine erken önlem olarak herkese önerebilirim. Hem diğer şampuanlar gibi kimyasal içermemesi hem de bir yandan saçları temizlerken saçın tüm bakımını yapıyor olması tercih edilmesi için en büyük etkilerden. Kullanan bir kişinin tavsiyesi olarak Bioxcin şampuan saçlarında seyrelme görülmeye başlayanlar veya saçları dökülmüş kişiler için birebir. Kısa sürede dökülmenin sonlanmasını sağlar aynı anda da gözle görülebilir bir şekilde saçta artış olmaktadır.

http://www.bioxcin.com.tr/ ( Bioxcin.com.tr )

Bioxcin
1 sayfadaki 1 sayfası