ReFüZeL Admin
| Konu: Sehinsah- fly flow Çarş. Tem. 18, 2007 8:09 pm | |
| haremeyn alamut fly flow phonetic rhyme game over tatli kizlar askimdan dissler at hirsizlarida kiskanmaktan hiphop okulu tabun run run bana beet ver patron rap üstadlarina rap dersi bu sevenime sevmeyenime show show
phonetic ryhme connecting people fanatik ryhme sappitin rapper yemisim part 2 sevistimi geçer seri beet katili gelistimi nefer tek basinami birakalim o zaman a.q dumunun adami bana neden bi numara dedi yeni birimi geldi yine birimi rapçi taramalima takili kurusiki mermi karafatmalarima gay basbakanima ney tassakarama dey kaçma yanima gel saçmalamadan anla bu rap kiki maskara parali bi gençin elinde hadi meydey meydey biri bana bunun durumunu anlatsin ney yeni paravani politika vede milliyet canimi sikma gömerim ama siktiret timsah gözyasi bu dava kapandi rap dedik gökten köpek yagdi flexi pek götten bebek kaldi benimkine göre bi boy durex varmi karalamamali ve çabalamali maratarami dolu birak alamut okulu parali kimine kana buladim oku forumu yorumu konu bulamadim elemine bu torunumu tanimadim bak veled yeni basladi mahkeme mualefet sana kalmadi muamele sahte rap sabah olmadan hamile kanli track bana baba deme kelimene dikkat et caninami susadi dilimi kitle sen filmi izlesen yerime geçme ben varken i.ne sen evine geldigim gün eve gitme sen
En son tarafından Perş. Tem. 19, 2007 6:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
SeGmEn Yeni Üye
| Konu: Geri: Sehinsah- fly flow Çarş. Tem. 18, 2007 11:20 pm | |
| | |
|