1.askım askım diye agladım bütün gece askım bir saniye bile dinlemedi beni!!!</FONT>
2.GİDEN GİTMİŞTİR,GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR.BİZ GİDENİ DEĞİL GİDEN BİZİ KAYBETMİŞTİR </FONT>
3.GÖLGEME BIÇAK SAPLASAN SICACIK KANIM AKAR.GELDE BİR BAK YÜREĞİMDEKİ ÜLKENE HER ŞEHRİNDE SENİN ADIN VAR </FONT>
4.gözlerin gözlerimi gözlerken gözlerininde gözlerimi gözledigini gördüm</FONT>
5.Kalbim sevgini taşımayıp bir gün durduğunda,ruhum sonsuzluğa kavuştuğunda,melekler sorguya başladığında üç sözüm olacak sevdim,seviyorum,seveceğim.</FONT>
6.seviyorum ama kimi en tatlı birisini Nasıl söylesem sana İlk harflerebaksana</FONT>
7.sana olan sevgim bir serçenin gözyaşları kadardır.sakın serçenin gözyaşlarını küçümseme çünkü serçeler ağlarsa ölürler.</FONT>
8.aşk uçsuz bucaksız bir deniz gibidir ya korkup kaçarsın ya da dibine batarsın...</FONT>
9.sarı giye guneş olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer maatem olursun Belkı birgun beyaz giyer benım olursun</FONT>
10.UMUDUN BİTTİGİ ANDA UMUDUM OLUR MUSUN SEVGIMIN YETMEDIGI ANDA SEVGINLE DESTEK OLUR MUSUN SENI KIRSAM BILE YINEDE BENIM BÜYÜK AŞKIM OLUR MUSUN </FONT>