HipHop&Rap forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HipHop&Rap forum

Daha İyi Bir Hizmet İçin Üye Olunuz!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bu tarz benim oyunu Oyun teyze Sitesinde

YazarMesaj
nullsix
Rapper Üye
Rapper Üye

Bu tarz benim oyunu Oyun teyze Sitesinde Empty
MesajKonu: Bu tarz benim oyunu Oyun teyze Sitesinde   Bu tarz benim oyunu Oyun teyze Sitesinde EmptyC.tesi Nis. 18, 2015 12:42 pm

İnternet üzerinde ücretsiz harika bir online oyun sefası sürmek isterseniz mutlaka oyun teyze adresine uğramalısınız. Son günlerin en popüler oyun sitesi olan oyun teyze kendine has bir çok kategori özelliği ile diğer sitelerde bulunmayan oyun çeşitlerine sahiptir.

Özellikle televizyon programlarının oyunları ile ünlü olan bu site de birbirinden farklı özel ve mükemmel oyunlar bulunmaktadır. Siz de eğer ki bu oyunları görmek isterseniz hemen giriş yapabilirsiniz. Kategorilerinden bahsetmek gerekirse bütün kızlarımızın özenle girip zevkle oynadığı Puanlı Giysi Oyunları popülerdir.

Bu kategoride ki bütün oyunların tamamı online olarak oynanıp sürekli olarak bulunduğunuz konumdaki puanınızı yükseltmektir. Peki nasıl oluyor diye sorarsanız eğer oynadığınız bütün oyunlarda puanlama sistemi mevcuttur. Kıyafetler üzerinden gidilmektedir ve en doğru kombineleri yapmak zorundasınız. Başarılı olarak yaptığınız her kombine sizlere + puan kazandırmaktadır. Kızlarımızın en çok oynadığı diğer oyun ise Bu tarz benim oyunudur.

Televizyonlardan da çok sevilen bu yarışmanın amacı, diğer rakiplerinizden daha güzel giyinmek ve onları çıkacağınız podyumda alt etmektir. Doğru hamleler yaparak diğer rakiplerinizden sıyrılıp harika puanlar toplamak sizin elinizde. Bu tarz benim oynamak isterseniz hemen deneyin derim.

Oyun teyze farkı ile oynanan bütün oyunlar çok kaliteli ve ilgi çeken oyunlardır. Bu site üzerinde aradığınız her türlü oyuna hemen ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Kaliteli hizmet ve en güzel oyunlar bizden sorulur.

Web site: Oyunteyze.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En iyi Afrodizyak Parfüm Ferolle.com Sitesinde
» Yeni tarz deri ayakkabı
» Torrent.oyun-pazari.net farkıyla torrent oyun indir
» Bir Web Sitesinde Olması Gerekenler
» Uydu Frekansları Forumunuz.com sitesinde