Bu tarz benim oyunu
Oyun teyze Sitesinde İnternet üzerinde ücretsiz harika bir online oyun sefası sürmek isterseniz mutlaka
oyun teyze adresine uğramalısınız. Son günlerin en popüler oyun sitesi olan
oyun teyze kendine has bir çok kategori özelliği ile diğer sitelerde bulunmayan oyun çeşitlerine sahiptir.
Özellikle televizyon programlarının oyunları ile ünlü olan bu site de birbirinden farklı özel ve mükemmel oyunlar bulunmaktadır. Siz de eğer ki bu oyunları görmek isterseniz hemen giriş yapabilirsiniz. Kategorilerinden bahsetmek gerekirse bütün kızlarımızın özenle girip zevkle oynadığı
Puanlı Giysi Oyunları popülerdir.
Bu kategoride ki bütün oyunların tamamı online olarak oynanıp sürekli olarak bulunduğunuz konumdaki puanınızı yükseltmektir. Peki nasıl oluyor diye sorarsanız eğer oynadığınız bütün oyunlarda puanlama sistemi mevcuttur. Kıyafetler üzerinden gidilmektedir ve en doğru kombineleri yapmak zorundasınız. Başarılı olarak yaptığınız her kombine sizlere + puan kazandırmaktadır. Kızlarımızın en çok oynadığı diğer oyun ise
Bu tarz benim oyunudur.
Televizyonlardan da çok sevilen bu yarışmanın amacı, diğer rakiplerinizden daha güzel giyinmek ve onları çıkacağınız podyumda alt etmektir. Doğru hamleler yaparak diğer rakiplerinizden sıyrılıp harika puanlar toplamak sizin elinizde.
Bu tarz benim oynamak isterseniz hemen deneyin derim
.Oyun teyze farkı ile oynanan bütün oyunlar çok kaliteli ve ilgi çeken oyunlardır. Bu site üzerinde aradığınız her türlü oyuna hemen ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Kaliteli hizmet ve en güzel oyunlar bizden sorulur.
Web site: Oyunteyze.com